x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Război în Ucraina, ziua 344. Orașul Kramatorsk, atacat din nou. Rachete rusești au căzut în apropierea locului bombardat miercuri

Război în Ucraina, ziua 344. Orașul Kramatorsk, atacat din nou. Rachete rusești au căzut în apropierea locului bombardat miercuri

de Redacția Jurnalul    |    02 Feb 2023   •   15:30
Război în Ucraina, ziua 344. Orașul Kramatorsk, atacat din nou. Rachete rusești au căzut în apropierea locului bombardat miercuri
Sursa foto: Hepta

Orașul ucrainean Kramatorsk a fost atacat joi de ruși. Rachetele rusești au căzut în apropierea locului vizat miercuri de alt atac, în timpul căruia au fost lovite mai multe blocuri. În zona vizată de atacul de joi se desfășura o operațiune de salvare.

Orașul Kramatorsk din estul Ucrainei a fost din nou atacat de Rusia joi, la o zi după ce o lovitură aeriană s-a soldat cu cel puțin trei morți.

Două rachete au aterizat în apropierea locului în care se desfășura o operațiune de salvare.

Potrivit informațiilor preliminare, loviturile de joi au provocat victime, a declarat Pavlo Kyrylenko, șeful administrației militare regionale.

„Kramatorsk s-a cutremurat din nou cu explozii, deoarece rușii au lansat încă două lovituri cu rachete. Din nou, au lovit centrul orașului, clădiri rezidențiale", a declarat Kyrylenko pe Telegram.

Primarul orașului, Oleksandr Honcharenko, a confirmat că a avut loc o lovitură asupra Kramatorsk și a îndemnat locuitorii să rămână în adăposturile antiaeriene.

Miercuri, cel puțin trei persoane au fost ucise și 20 au fost rănite după ce o rachetă rusească a distrus o clădire de apartamente și a avariat alte șapte în Kramatorsk.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Kramatorsk Ucraina Rusia