x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Record de vârstă printre utilizatorii reţelelor sociale: o femeie de 104 ani

Record de vârstă printre utilizatorii reţelelor sociale: o femeie de 104 ani

27 Aug 2014   •   15:28
Record de vârstă printre utilizatorii reţelelor sociale: o femeie de 104 ani

O femeie din SUA, care va împlini 105 ani în luna octombrie, este pasionată de reţelele de socializare, pe care le accesează zilnic, relatează miercuri sudinfo.be.

În pofida problemelor de rinichi care o împiedică să se deplaseze, Nana Sophie, din statul american Maryland, postează fotografii, scurte filme şi comentarii spirituale. Recent, şi-a pus pe contul de Instagram o poză plină de farmec din 1930, care s-a bucurat de mare succes. Într-o altă postare amuzantă apare cu tricou şi ochelari de soare, cu textul: "Am început numărătoarea inversă până când voi împlini 105 ani. Greu de crezut!".

De când a intrat pe Facebook, în 2010, Nana Sophie a adunat 10.000 de fani şi vrea să ajungă la 25.000. Spune că îi place să întâlnească online oameni care se interesează de ea şi de familia ei. "Îmi place să cunosc oameni din lumea întreagă. Voi continua să postez online atâta vreme cât oamenii mă vor urmări", a spus ea.

Nana Sophie vrea să strângă fonduri pentru un nou scaun cu rotile, cu care să poată ieşi din căminul de bătrâni în care stă. (AGERPRES)

×
Subiecte în articol: facebook record varsta