x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe RECORD PE FACEBOOK. A strâns peste 100 de milioane de like-uri pe contul său oficial! Ce mesaj i-a transmis Mark Zuckerberg

RECORD PE FACEBOOK. A strâns peste 100 de milioane de like-uri pe contul său oficial! Ce mesaj i-a transmis Mark Zuckerberg

28 Iul 2014   •   08:26
RECORD PE FACEBOOK. A strâns peste 100 de milioane de like-uri pe contul său oficial! Ce mesaj i-a transmis Mark Zuckerberg
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Ziariştii de la The Independent au constatat că numărul fanilor de pe Facebook ai lui Shakira este mai mare ca cel al locuitorilor Canadei. Vedeta a strâns peste 100 de milioane de like-uri pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare.

Mark Zuckerberg, creatorul reţelei de socializare Facebook, i-a transmis felicitări Shakirei pentru această realizare. "Felicitări", a scris acesta într-un comentariu publicat pe pagina cântăreţei, "ce reuşită nemaipomenită pentru o persoană extraordinară".

Potrivit The Independent, majoritatea fanilor vedetei sunt femei, dintre care 58% sunt singure, iar 3 din 10 se numesc Maria. În plus, majoritatea fanilor Shakirei sunt din Mexic, Cairo şi Istanbul.

Cântăreaţa columbiană Shakira, care are cont pe Facebook din 2007, a postat numeroase mesaje în perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia. Vedeta care a participat la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, a postat, printre altele, o fotografie realizată pe peluza stadionului, care a primit peste 3,5 milioane de like-uri.

Pe locul doi este Cristiano Ronaldo, celebrul fotbalist de la Real Madrid, cu aproape 93 de milioane de like-uri. Topul este completat de Eminem, cu aproape 92,2 de milioane de like-uri, şi de Rihanna, cu 89,1 milioane de like-uri.

×