x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rogozin îi răspunde lui Băsescu: Sunt curios cât a băut înainte să închidă spaţiul aerian pentru avionul nostru

Rogozin îi răspunde lui Băsescu: Sunt curios cât a băut înainte să închidă spaţiul aerian pentru avionul nostru

12 Mai 2014   •   10:14
Rogozin îi răspunde lui Băsescu: Sunt curios cât a băut înainte să închidă spaţiul aerian pentru avionul nostru

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin i-a răspuns, astăzi, pe Twitter, președintelui Traian Băsescu. "Mă întreb câte pahare a băut Băsescu pentru a prinde curaj înainte de a închide spaţiul aerian al României pentru avionul nostru?", scrie Dmitri Rogozin pe Twitter.

Postarea lui Rogozin vine după de duminică preşedintele Traian Băsescu a declarat într-un interviu pentru opiniatimisoarei.ro că trebuie aflat câtă vodcă a consumat vicepremierul rus înainte de a afirma că va survola România la bordul unui bombardier pentru că nu a fost lăsat să tranziteze spaţiul aerian al ţării noastre.

'În ceea ce îl priveşte pe Rogozin, la astfel de declaraţii eu nu pot avea decât o singură reacţie. Trebuie aflat câtă vodcă a consumat înainte de a face aceste declaraţii. În rest, totul e o poveste tipic rogoziană, cu lipsă de respect pentru legislaţia internaţională, cu lipsă de respect pentru orice altceva decât înseamnă Mama Rusia şi tot acest pachet al unui politician pe care vremurile l-au depăşit iar el a rămas încă la modul de gândire a stalinismului. Ăsta e Rogozin', a declarat Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Dmitri Rogozin traian basescu