x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rusia: Într-o singură zi s-au vândut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin

Rusia: Într-o singură zi s-au vândut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin

de Agerpres    |    03 Iul 2014   •   19:38
Rusia: Într-o singură zi s-au vândut 42 de smartphone-uri de aur cu chipul lui Putin

În Rusia, s-au vândut într-o singură zi, 42 de aparate iPhone 5S din aur purtând imaginea preşedintelui rus Vladimir Putin, a anunţat serviciul de presă al societăţii de produse de lux Caviar, preluat joi de RIA Novosti. Preţul unui aparat este de 147.000 de ruble (circa 3.130 de euro).

Aparatele fac parte dintr-o serie de 44 de "smartphone-uri prezidenţiale" model Supremo Putin produse de firma italiană de bijuterii Perla Penna. Două exemplare au fost rezervate unor şefi de stat.

Botezat "putinofon", noul aparat este din aur masiv şi a fost confecţionat manual. Pentru portretul lui Putin s-a folosit o tehnică de gravură sofisticată concepută de celebrul gravor italian Lorenzo Gamba.

Printre cei care au cumpărat cele 42 de smartphone-uri de aur se numără un regizor de film, un moderator TV, doi şefi ai unei companii petroliere şi un campion al Jocurilor Olimpice de la Soci.

Firma Caviar subliniază, în comunicatul său, că persoanele care achiziţionează un smartphone Supremo Putin dau dovadă de patriotism şi de respect faţă de preşedintele rus.

×
Subiecte în articol: telefon aur Vladimir Putin smartphone