x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe RUSIA SE PREGĂTEŞTE DE RĂZBOI!

RUSIA SE PREGĂTEŞTE DE RĂZBOI!

01 Dec 2014   •   14:46
RUSIA SE PREGĂTEŞTE DE RĂZBOI!

Autorităţile ruse lansează un nou centru de comandă, menit să monitorizeze ameninţările la siguranţa naţională pe timp de pace, dar care este capabil să prea comanda întregii ţări pe timp de război, scrie Russia Today.

Centrul de comandă este dotat cu o reţea de calculatoare gestionată de un supercomputer, echipament de ultimă generaţie, camere subterane, rute de transport secrete pentru evacuări de urgenţă şi multe alte facilităţi, totul estimat la câteva miliarde de dolari.

În cazul în care Rusia ar intra în război, centrul de comandă ar acţiona ca un nod de comunicaţie, dând ordine tuturor ministerelor şi companiilor de stat, în funcţie de nevoile armatei.

"Este unul dintre cele mai importante proiecte din ultimii ani", a declarat generalul Mikhail Mizintsev într-un interviu acordat Lenta.ru.

Centrul de comandă, care are peste o mie de angajaţi, a fost proiectat pentru a oferi soluţii ministerului Apărării şi Preşedinţiei, în caz de urgenţă.

Citește și:
■ VIDEO. Plin de DRACI, și-a plimbat NEVASTA GOALĂ prin tot orașul! 

■ Incident PARANORMAL, surprins de camerele de luat vederi în Argentina. Experţii în EZOTERISM au o IPOTEZĂ ULUITOARE (VIDEO)

■ VIDEO. "Soțul meu m-a făcut o prostituată!" 

■ În PIELEA GOALĂ, protestatari sau doar exhibiționiști? (VIDEO)

■ INEXPLICABIL - Un sunet PUTERNIC s-a făcut auzit în toate colțurile Marii Britanii (VIDEO)

×