x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-au dezbrăcat pentru preşedinte: "Medvedev Girls"

S-au dezbrăcat pentru preşedinte: "Medvedev Girls"

de Marina Constantinoiu    |    05 Aug 2011   •   10:04
S-au dezbrăcat pentru preşedinte: "Medvedev Girls"

Doua tinere din Rusia s-au dezbracat in centrul Moscovei, pozand in costume de baie in fata a zeci de jurnalisti, pentru a-si exprima sprijinul pentru presedintele Dmitri Medvedev, in contextul apropierii alegerilor prezidentiale din 2012, relateaza AFP.

Tinerele, care face parte din grupul "Medvedev - presedintele nostru', au urmat exemplul unei alte miscari feminine - de sustinere a premierului rus Vladimir Putin -, ale carei membre au spalat in public, imbracate doar in costume de baie, masini de fabricatie rusa, stiindu-se ca seful Guvernului este un promotor al industriei auto autohtone.

Oficial, cele doua tinere nu au facut acest gest pentru a sustine o eventuala candidatura a sefului statului in 2012, ci pentru a-si exprima sprijinul fata de o lege initiata recent de Medvedev pentru limitarea consumului de bere din Rusia.

Cele doua militante i-au invitat pe trecatorii din Piata Puskin sa-si verse berile intr-o galeata, in schimb ele renuntand treptat la haine. "Ne dezbracam deoarece aceasta manifestatie ii vizeaza in principal pe tineri, iar sloganul nostru este <>'', a explicat una dintre tinere, Anna Sirotkina.

La 21 iulie, tinere dintr-un grup intitulat "Armata lui Putin', imbracate in costume de baie, propuneau locuitorilor Moscovei sa le spele gratis autoturismele daca acestea sunt de fabricatie rusa, stiindu-se ca premierul este un sustinator al industriei auto autohtone. Inainte, tinerele din "Armata lui Putin' promiteau "sa-si rupa hainele' de pe ele in sprijinul candidaturii premierului rus la viitoarele alegeri.

Desi atat presedintele Medvedev, cat si premierul Putin nu au spus clar daca vor candida la alegerile prezidentiale de anul viitor, campania electorala, cel putin pe segmentul feminin al alegatorilor rusi, este ca si lansata, comenteaza agentia Interfax.

×