x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Șeful Ryanair, lovit în față cu plăcinte de protestatari

Șeful Ryanair, lovit în față cu plăcinte de protestatari

de Andreea Tiron    |    07 Sep 2023   •   19:27
Șeful Ryanair, lovit în față cu plăcinte de protestatari

Michael O’Leary a fost lovit cu plăcinte cu cremă de către protestatarii împotriva schimbărilor climatice.

CEO-ul a fost lovit în față cu două plăcinte, la Bruxelles, în timpul unui protest.

Directorul executiv al Ryanair, Michael O'Leary, a fost întâmpinat la Bruxelles cu două plăcinte cu cremă în față în timp ce stătea lângă un decupaj din carton cu Ursula von der Leyen.

Plăcintele au aruncate de două femei activiste de mediu, în timp ce O’Leary organiza un protest unic în fața Comisiei Europene împotriva grevelor repetate ale controlorilor de trafic aerian din UE, care îi afectează compania aeriană irlandeză low-cost, cea mai mare din Europa ca număr de pasageri.

„Bine ați venit în Belgia”, a spus una dintre activiste în timp ce îi punea o plăcintă în față, potrivit videoclipului scenei difuzat de canalele de știri belgiene LN24 și RTL Info.

„Opriți poluarea de la avioane”, a spus cealaltă activistă în timp ce își trântea plăcinta în capul lui O’Leary.

Șeful Ryanair, care face în mod regulat publicitate, a râs de cascadorie, spunându-i calm unui asistent să-i ia jacheta murdară pentru a fi curățată.

Fluxul Ryanair pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, a postat ulterior că O’Leary a primit „o primire călduroasă la Bruxelles”. „Pasagerii sunt atât de fericiți de rutele noastre și de petiția noastră, încât sărbătoresc cu tort”.

Protestul activiștilor a avut loc în momentul în care piloții Ryanair din Belgia au anunțat o nouă grevă pentru 14 și 15 septembrie – a patra oprire în două luni – pentru salarizare și condiții de muncă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

ryanair

 

×
Subiecte în articol: ryanair Michael O’Leary plăcinte