x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şeful spionajului israelian, despre pregătirile Iranului: „Iau în considerare să întrerupă Cupa Mondială din Qatar”

Şeful spionajului israelian, despre pregătirile Iranului: „Iau în considerare să întrerupă Cupa Mondială din Qatar”

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2022   •   10:45
Şeful spionajului israelian, despre pregătirile Iranului: „Iau în considerare să întrerupă Cupa Mondială din Qatar”
Sursa foto: Captură YouTube/ INSS ISRAEL

Şeful serviciilor de informaţii militare ale Israelului, Aharon Haliva, a făcut o serie de declarații șocante legate de planurile Iranului pentru activități teroriste. Șeful spionajului israelian consideră că Iranul ar putea ataca la Cupa Mondială din Qatar și să lanseze acțiuni la Londra sau în Arabia Saudită.

„Iranul se poartă în cel mai rău, neobișnuit și șocant mod. 

La Londra, se pregătesc pentru un atac iranian și ei știu despre ce vorbesc. Iranul are activități teroriste și în Statele Unite. 

Nu sunt convins că lumea înțelege puterea Iranului și problema majoră pe care o reprezintă.

Puteți vedea acest lucru în lansarea dronei iraniene de pe teritoriul iranian către un petrolier, săptămâna trecută, și prin alte lucruri pe care le-am menționat. Dorința de a duce la îndeplinire activități teroriste. 

De la începutul anului 2022 până astăzi, și anul încă nu s-a terminat, luăm în considerare mai multe dimensiuni, inclusiv cea cibernetică, despre care am discutat și aici, magnitudinea a zeci de activități. Ne apropiem de 100. 

Din nou, ei au lansat atacuri în regiunea kurdă. Vor să lanseze un atac împotriva Arabiei Saudite. 

Pot să vă spun că iau în considerare să întrerupă Cupa Mondială din Qatar. Singurul lucru care îi împiedică să facă asta este modul în care ar reacționa qatarezii. Este din cauza audienței de acolo.

Iranul este sub presiune, iar această presiune se poate observa în reacții extrem de agresive, pentru păstrarea ecuațiilor și limitelor în care se află. Cred că acest trend va continua”, a declarat șeful spionajului israelian, potrivit Antena 3 CNN.

Șeful spionajului israelian: Iranul pregătește un atac la Campionatul Mondial

×