x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şeful unei reţele de infractori, către poliţişti, pe Facebook: "Vă fac strecurătoare". Reacţia poliţiştilor, DEVASTATOARE

Şeful unei reţele de infractori, către poliţişti, pe Facebook: "Vă fac strecurătoare". Reacţia poliţiştilor, DEVASTATOARE

10 Noi 2014   •   17:52

O gaşca de infractori a amenințat cu moartea poliţştii unei secţii de poliţie din Brazilia. În videoclipul de câteva secunde, şeful găştii apare ţinând în mână un pistol şi făcându-i în toate felurile pe oamenii legii, ameninţând că îi va transforma în "strecurători". Videoclipul a fost făcut public pe reţeaua de socializare Facebook, de şeful reţelei.

Reacţia poliţiştilor a fost una şocantă. Câţiva dintre ei au format o echipă de intervenţie ad-hoc şi au trimis gangsterului un videoclip în care un poliţist apare în aceeaşi ipostază ca şi infractorul, însă purtând o mască. În filmare, poliţistul acceptă provocarea infractoruli şi precizează că o să-l caute şi pe Lună, dacă e nevoie, şi-i vor extermina pe toţi din gaşcă, unul câte unul.

Poliţistul spune că atunci când lansezi asemenea ameninţări în spaţiul public, la adresa unul om al legii, trebuie să te aştepţi la ce e mai rău. "Te vom căuta, nenorocitule şi te vom găsi, pe tine şi pe toţi ca tine, oriunde vă veţi ascunde. Credeţi că ne înfricoşaţi, că sunteţi stăpânii oraşului, că puteţi face ce vreţi? Nu e oraşul vostru, sunteţi nişte gândaci care vor fi stârpiţi fără milă. Toţi veţi pieri, viermilor".

În 24 de ore de la ameninţarea infractorilor, 30 de persoane aparţinând reţelei respective au murit împuşcaţi, majoritatea victimelor fiind vânate pur şi simplu, pe stradă şi împuşcate pe loc. Mai multe filmări ale martorilor la vânătoarea de infractori au fost postate pe internet.




×