x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Seif, fiul lui Gaddafi, se droga şi îşi bătea nevasta

Seif, fiul lui Gaddafi, se droga şi îşi bătea nevasta

de Sînziana Stancu    |    23 Noi 2011   •   12:44
Seif, fiul lui Gaddafi, se droga şi îşi bătea nevasta

Nadia, o femeie de 29 de ani, bruneta si cu ochi albastri, originara din Ucraina, dezvaluie ca a fost sotia lui Seif al-Islam timp de doi ani si ca fiul fostului lider libian era obsedat de sex, se droga si o batea, scrie taboidul britanic Daily Mail.

Femeia povesteste ca l-a intalnit pe Seif la Moscova, in clubul de noapte unde lucra ca stripteusa. S-au indragostit si el a cerut-o in casatorie, dar inainte de a face acest pas, ea a mers la Paris, unde a facut o operatie de "refacere a virginitatii'. Femeia nu a dat amanunte despre scopul acestei interventii chirurgicale, dar a spus ca si-a dorit foarte mult si a incercat sa duca o viata normala de familie alaturi de el. "Am incercat sa am o viata normala de familie, dar Seif a vrut sa traiasca in continuare tot ca un burlac, cu iubite si orgii. Casa noastra semana mai mult cu un bordel. Se adunau multi prieteni de-ai lui si multe femei. Ne-am casatorit dupa traditia religioasa, m-am convertit la Islam, insa nimeni din anturajul lui nu ma trata ca pe stapana casei (...) Nu eram respectata deloc. Sotul meu a incercat sa faca din mine o femeie supusa dupa modelul celor din Orient, dar nu am putut suporta o asemenea atitudine din partea lui. Eram devastata, devorata pe interior. Dar cel mai rau a fost faptul ca Saif se droga, iar cand era sub influenta narcoticelor, nu se mai putea controla', s-a confesat Nadia initial unui cotidian ucrainean.

Relatia lor a s-a destramat dupa o cearta intr-un restaurant, cand Saif a batut-o crunt si a aruncat-o pe fereastra. A scapat cu viata ca prin minune, dupa ce a stat in coma 47 de zile. Nadia a mai dezvaluit ca Muammar Gaddafi, care nu o cunoscuse personal niciodata si nici nu vorbise cu ea, a fost foarte suparat si furios cand a aflat ce ii facuse Saif.

Femeia care nu a putut dovedi in nici un fel daca a fost, cu adevarat, sotia lui Seif, chiar si conform ritualului religios islamic, a mai spus ca a plecat definitiv din Libia si s-a intors la Moscova, unde a stat pana in 2010. Atunci, un prieten al carui nume nu l-a dezvaluit, a avertizat-o ca ar fi mai bine sa se ascunda, spunandu-i ca viata ei ar fi in pericol. Se pare ca acum femeia se ascunde undeva, in Crimeea. Nadia a mai povestit ca atunci cand l-a parasit pe Seif a plecat doar cu o pereche de cercei pe care a fost nevoita s-o vanda cand a ajuns la Moscova, ca sa aiba bani sa se intretina acolo.

Acum, Nadia ar putea fi unul dintre martorii-cheie in procesul lui Seif, dar numai daca afirmatiile ei sunt adevarate, mai scrie tabloidul britanic. Cat il priveste pe fiul fostului dictator libian, acesta se pare ca fa vi judecat in Libia, de noile autoritati de la Tripoli si risca pedeapsa cu moartea. Ieri s-a aflat de asemenea ca Seif a fost tradat de catre calauza lui care l-a insotit in timp ce incerca sa se ascunda in desert de "rebelii' libieni si sa treaca granita in Niger. Calauza, un nomad pe nume Yussef Saleh-al-Hotmani, a dezvaluit ca fiul lui Gaddafi ii promisese ca ii va da 1, 5 milioane de dolari daca va reusi sa-l trea granita in Niger. Insa Hotmani l-a tradat, informandu-i pe combatanti pe unde urma sa treca, in ziua cand a fost prins Saif, convoiul de masini in care se afla. "Sunt convins ca ar fi vrut sa ma lichideze cand am fi ajuns la frontiera (...) Eu nu cerusem banii inainte, iar in masina (unde se afla Seif, n.r.) nu s-a gasit nici un ban, ceea ce demonstreaza ca el avea de gand sa ma omoare', a mai povestit nomadul din Sahara, potruivit Le Point. "Seif visa sa fuga din Libia si sa se intoarca apoi', a mai spus Hotmani.

×