x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Sentinţa unui tribunal iranian, pentru un bărbat care a mutilat cu acid o tânără: "Să i se scoată ochii, să i se taie nasul şi urechile"

Sentinţa unui tribunal iranian, pentru un bărbat care a mutilat cu acid o tânără: "Să i se scoată ochii, să i se taie nasul şi urechile"

04 Mar 2014   •   20:20
Sentinţa unui tribunal iranian, pentru un bărbat care a mutilat cu acid o tânără: "Să i se scoată ochii, să i se taie nasul şi urechile"
Sursa foto: Sentinţa unui tribunal iranian, pentru un bărbat care a mutilat cu acid o tânără: "Să i se scoată ochii, să i se taie nasul şi urechile"

Un bărbat a fost condamnat la mutilare de un tribunal iranian, după ce a turnat acid pe faţa unei fete, lăsând-o oarba, scrie haartez.com .
Acuzarea a cerut o pedeapsă mai dură, cum ar fi îndepărtarea unor membre (mâini, picioare şi alte extremităţi), scrie media iraniană, dar judecătorii au căzut de acord ca agresorul să sufere în acelaşi mod ca victima. Având în vedere că fata mutilată este acum oarbă, nu mai aude şi nici posibilităţi olfactive nu mai are, agresorului i se vor tăia urechile şi nasul, dar scoşi şi ochii, să plătească exact cu ce i-a "furat" fetei.

Aceast tip de pedepse nu sunt străine Iranului, luna trecută, agenția de știri de stat Mehr a raportat cazul unui alt bărbat iranian, care a primit pedeapsa de a i se tăia mâna şi un picior. Condamnaţii care primesc astfel de pedepse nu primesc ajutor medical. În jur de 100 de persoane ar fi fost pedepsite in acest mod, de la inceputul anului, majoritatea decedând.

×
Subiecte în articol: sentinta atac acid iran mutilare