x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Şi-au găsit moartea în hazna pentru a salva un ...

Şi-au găsit moartea în hazna pentru a salva un ...

09 Iun 2014   •   19:04
Şi-au găsit moartea în hazna pentru a salva un ...

Un incident petrecut în China semnalează, încă o dată, faptul că imaginaţia celor mai buni scenarişti de filme noir poate păli uşor în faţa realităţii.

Drama prin care a trecut o familie de chinezi din provincia Henan este ilogică şi aberantă.
Chiar cu toaleta aruncată prin fundul curţii - probabil tradiţionala groapă acoperită de-o scândură cu gaură-n mijloc - oamenii credeau cu tărie în vorba care spune că dacă smartphone nu e, nimic nu e, şi-au acţionat în consecinţă. Atât i-a dus capul!

Proaspăt posesoare a unui smartphone, care a costat-o în jur de 320 de dolari, o chinezoaică a dovedit destulă neîndemănare şi a reuşit să-l scape în hazna. Între ruşine şi disperarea generată de pierderea dispozitivului cea de a doua a primat. Chinezoaica a strigat după ajutor şi acesta a sosit prompt, impersonat chiar de soţul ei, care fără să stea prea mult pe gânduri s-a aruncat în groapă. N-a rezistat prea mult, fiind sufocat de miasmele generate de descompunerea chimică a fecalelor. Îngrijorată, mama lui l-a urmat, sărind la rândul ei în groapa a cărei adâncime măsura aproape un metru. Când şi soacra sa a început să aibă dificultăţi de respiraţie, chinezoaica s-a zvârlit şi ea, fără ca nimeni să poată preciza care mai era scopul acestei intervenţii: salvarea soţului şi a soacrei sau recuperarea smarphone-ului...

Totul a durat mai puţin de cinci minute. Intervenţia vecinilor nu a mai putut-o salva decât pe principala eroină a acestei drame, soţul şi soacra sa pierzându-şi viaţa prin asfixiere.
cnet.com

×