x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Silvan Shalom, ministrul israelian al Infrastructurii, Energiei şi Apelor, în România

Silvan Shalom, ministrul israelian al Infrastructurii, Energiei şi Apelor, în România

15 Sep 2014   •   15:23
Silvan Shalom, ministrul israelian al Infrastructurii, Energiei şi Apelor, în România

Ministrul israelian al Infrastructurii, Energiei şi Apelor, Silvan Shalom, responsabil şi cu portofoliul Cooperării regionale, începe luni o vizită de lucru de trei zile în România, în cadrul unui turneu regional care mai cuprinde de asemenea deplasări în Republica Moldova şi Albania, informează un comunicat al Ambasadei Israelului la Bucureşti, remis Jurnalului Naţional.

Oficialul israelian va fi însoţit de o delegaţie la nivel înalt din care fac parte responsabili ministeriali şi directori de instituţii şi companii israeliene din domeniile energetic şi al tehnologiei apei.
În România, delegaţia va avea întâlniri cu mai mult reprezentanţi guvernamentali de rang înalt, miniştri şi oficiali, precum şi cu şefi de instituţii şi companii. Conform comunicatului, întâlnirile se vor concentra pe oportunităţile de consolidare a cooperării bilaterale în sectoare precum infrastructura energetică, managementul apelor, tratarea şi furnizarea apei şi cooperarea regională.
Vizita survine după a doua rundă de consultări interguvernamentale care a avut loc la Ierusalim în iunie şi reflectă cooperarea şi relaţiile excelente care există între România şi Israel, se mai arată în comunicat

×
Subiecte în articol: svan shalom ministru israelian