x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Spania - Cei trei care au speriat Vestul

Spania - Cei trei care au speriat Vestul

de Costin Anghel    |    18 Feb 2006   •   00:00
Spania - Cei trei care au speriat Vestul

Politia spaniola a arestat trei indivizi, romani, aflati ilegal pe teritoriul Spaniei. Politistii din localitatea Pola, Siero, i-au retinut pe cei trei imediat cum si-au facut aparitia in zona. Ziarele iberice vorbesc despre cei trei indivizi ca despre "o banda criminala extrem de periculoasa". Prostul renume se datoreaza antecedentelor si pregatirii militare profesioniste pe care cei trei, presupun spaniolii, o au. Chiar daca nu au apucat sa dea nici o spargere in zona Polei, infractorii romani au fost transferati la Valencia si asteapta sa fie expulzati.

ARSENAL. Conform publicatiei La Nueva Espana, cei trei infractori sunt Daniel P., in varsta de 31 de ani, Vasile C.P., de 20 de ani, si Victor O.V., de 32 de ani. Cei trei nu aveau un domiciliu cunoscut si stateau ilegal pe teritoriul Spaniei.

Cand au fost retinuti, infractorii "se deplasau cu un automobil pe strazile din Pola. Ei circulau cu viteza mica si nu pareau sa aiba o directie anume", dupa cum noteaza La Nueva Espana. Politistilor din zona li s-a parut ciudat comportamentul romanilor, motiv pentru care le-au interceptat automobilul inmatriculat in Barcelona. Ofiterii le-au cerut sa se identifice si au descoperit ca cei trei detineau pasapoarte false. In interiorul automobilului, politistii au descoperit un adevarat arsenal, numai bun de comis jafuri. Foarfece, topoare, macete, manusi, glugi, diferite tipuri de sprayuri, precum si suma de 3.000 de euro. Unul din cei trei romani are in spate un cazier impresionant. El a comis numeroase jafuri in care a folosit violenta prin toata Spania. Un alt membru al bandei avea interdictie de intrare in Spania. (Costin Anghel)

FARA DIRECTIE
"Cand au fost retinuti, infractorii se deplasau cu un automobil pe strazile din Pola. Ei circulau cu viteza mica si nu pareau sa aiba o directie anume" - La Nueva Espana

×
Subiecte în articol: diaspora