x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O nouă vedetă K-Pop a murit la doar 25 de ani. Cântărețul a fost găsit mort în apartamentul său

O nouă vedetă K-Pop a murit la doar 25 de ani. Cântărețul a fost găsit mort în apartamentul său

de Vali Deaconescu    |    20 Apr 2023   •   13:52
O nouă vedetă K-Pop a murit la doar 25 de ani. Cântărețul a fost găsit mort în apartamentul său

Starul K-pop Moonbin a murit la vârsta de 25 de ani, a anunțat casa sa de discuri.

El a fost găsit miercuri seară de managerul său în apartamentul său din Seul, a declarat poliția citată de presa sud-coreeană.

„Se pare că și-a luat viața, dar o autopsie este în curs pentru a stabili cauza exactă a morții”, a anunțat poliția.

Moonbin „a părăsit în mod neașteptat lumea noastră și a devenit o stea pe cer”, a anunțat casa sa de discuri Fantiago.

A intrat în showbiz ca copil actor și model în anii 2000. A debutat în actorie în 2009, când la vârsta de 11 ani a jucat în popularul serial dramă coreean Boys Over Flowers. La vârsta de 18 ani, s-a alăturat popularei trupe de băieți Astro în 2016.

Cu o carieră care a cuprins întreaga sa viață, Moonbin se află într-un grup rar de vedete K-pop. Deși atracția sa internațională nu este la nivelul BTS sau Blackpink, el este extrem de popular acasă, a declarat Rob Schwartz, corespondent pentru Asia pentru BBC.

El a mai menționat că Moonbin a intrat în pauză în 2019-2020, invocând sănătatea sa. „Artiștii K-pop nu prea au o viață în afara de a fi o vedetă pop. Încep să se antreneze de la o vârstă foarte fragedă. Nu merg la școală și nu își fac prieteni obișnuiți. Le este foarte greu să vadă viața în afara lumii K-pop”, a spus el.

Din 2020, Moonbin a cântat cu un alt membru Astro, Sanha, într-un duo. Moonbin & Sanha se aflau în mijlocul unui turneu mondial, iar ultima lor reprezentație a fost la Bangkok pe 8 aprilie.

Sora lui Moobin, Moon Sua, este, de asemenea, o cântăreață K-pop, parte a grupului de fete Billlie. Frații au vorbit anterior în interviuri publice despre dependența lor unul de celălalt.

Coreea de Sud are cea mai mare rată de sinucidere a tinerilor dintre țările dezvoltate. În timp ce rata de sinucidere globală scade, decesele celor în vârstă de 20 de ani sunt în creștere. Numai industria K-pop a înregistrat patru sinucideri în ultimii ani.

Cântăreața și actrița Goo Hara a fost găsită moartă în casa ei din Seul în 2019. Prietena ei apropiată, starul K-pop Sulli , s-a sinucis după o lungă luptă cu hărțuirea online în același an. În 2018, Minwoo din trupa de băieți 100% a murit acasă, apropiații săi spunând doar că a suferit un stop cardiac. Jonghyun, solistul trupei SHINee, una dintre cele mai mari trupe de băieți din Coreea de Sud, a murit în 2017.

STRO - After Midnight

 

 

×
Subiecte în articol: k-pop Moonbin a murit