x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, s-a înscris înscris în cursa prezidenţială din SUA

Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, s-a înscris înscris în cursa prezidenţială din SUA

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   21:12
Guvernatorul statului Florida, Ron DeSantis, s-a înscris înscris în cursa prezidenţială din SUA
Sursa foto: Hepta

Guvernatorul statului american Florida, Ron DeSantis, înscris în cursa prezidenţială din 2024, a decis înlocuirea directorului echipei de campanie electorală, în cadrul eforturilor de avansare în sondajele de opinie, informează site-ul Axios.com.

Generra Peck, directorul echipei de campanie electorală, a fost înlocuit cu James Uthmeier.

"James Uthmeier a fost unul dintre principalii consilieri ai guvernatorului DeSantis în ultimii ani şi este nevoie de el acolo unde contează cel mai mult, pentru a colabora cu Generra Peck şi restul echipei în scopul plasării guvernatorului în cea mai bună poziţie pentru a câştiga scrutinul intern şi a-l învinge pe preşedintele Joe Biden", a declarat purtătorul de cuvânt al echipei de campanie, Andrew Romeo.

David Polyansky a fost numit director-adjunct al echipei de campanie a lui Ron DeSantis.

Fostul preşedinte Donald Trump este favorit să devină candidatul Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024. Principalul rival în cadrul formaţiunii este Ron DeSantis.

Guvernatorul Floridei a avertizat, luni, că Partidul Republican riscă să piardă scrutinul din 2024 dacă principalele teme se vor referi la situaţia legală a fostului preşedinte Donald Trump. "Dacă alegerile devin un referendum privind politicile (preşedintelui) Joe Biden şi eşecurile pe care le-am observat şi dacă noi prezentăm o viziune pozitivă asupra viitorului, vom câştiga scrutinul prezidenţial. În schimb, dacă alegerile nu se referă la data de 20 ianuarie 2025, ci la data de 6 ianuarie 2021" sau la documentele de la Mar-a-Lago, "dacă va fi un referendum despre aceste lucruri, atunci vom pierde", a afirmat Ron DeSantis.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sua DeSantis cursa prezidentiala