x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Superofertă la americani: acadele cu varicelă pentru „imunizarea copiilor”, 50 de dolari cutia

Superofertă la americani: acadele cu varicelă pentru „imunizarea copiilor”, 50 de dolari cutia

10 Noi 2011   •   07:37
Superofertă la americani: acadele cu varicelă pentru „imunizarea copiilor”, 50 de dolari cutia

Pentru unii americani, notiunea de crestere a imunitatii copiilor lor are o semnificatie ce da in psihopatologic. Ideea lor despre sanatate este ca cel mai bine te feresti de boala... imbolnavindu-te. Ce poti face astazi, nu lasa pe maine... Ca atare, ce este mai firesc decat sa-ti virusezi copiii, ca sa stii o treaba – ca se imbolnavesc acum, decat mai tarziu?

Asa a gandit Wendy Werkit, din Nashville, Tennessee, care a pus pe roate o afacere cu acadele infectate cu varicela, informeaza The Telegraph. Werkit vindea prin intermediul comertului online acadele infectate, cu 50 de dolari cutia. Ea a declarat unui post de televiziune ca ideea afacerii prospere i-a venit observand frustrarea parintilor satui sa isi cocoloseasca copiii.

In unele zone din Statele Unite este o cutuma ca, atunci cand un copil se imbolnaveste de o maladie transmisibila, toti cunoscutii parintilor acelui copil, care au la randul lor copii, sa vina cu acestia in vizita, in ideea de a contacta boala in acelasi timp.

Astfel, Werkit sugera ca cel mai indicat este sa se serveasca acadelele la petreceri ale copiilor, pentru ca acestia sa se imbolnaveasca impreuna.

Procurorii au interzis comertul cu virusuri, pe considerentul ca este o infractiune sa trimiti aceste surse de infectie prin intermediul postei.

×
Subiecte în articol: acadele aviare sua