x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUPRAVIEŢUIRE MIRACULOASĂ! Un băieţel de 6 ani scapă cu viaţă, după ce cade de la etajul 16 al unui bloc, în Moscova (VIDEO)

SUPRAVIEŢUIRE MIRACULOASĂ! Un băieţel de 6 ani scapă cu viaţă, după ce cade de la etajul 16 al unui bloc, în Moscova (VIDEO)

25 Sep 2014   •   14:50
SUPRAVIEŢUIRE MIRACULOASĂ! Un băieţel de 6 ani scapă cu viaţă, după ce cade de la etajul 16 al unui bloc, în Moscova (VIDEO)

Un băieţel de 6 ani, care fusese lăsat singur într-un apartament, a căzut de la etajul 16 al unui bloc din Moscova. Potrivit Russia Today, băieţelul încerca s-a aplecat ca să-şi vadă părinţii care se aflau afară. Micuţul a supravieţuit, însă se află în stare critică.

Potrivit poliţiştilor, băiatul a fost găsit lângă o maşină parcată în apropierea clădirii.

"Copilul a fost dus la spital în stare critică", a declarat un reprezentant al Poliţiei pentru agenţia Itar-Tass.

Ambulanţa a fost chemată de câteva femei care se aflau într-un salon de înfrumuseţare, în apropierea blocului.

"Am fugit cu toţii pe stradă şi am văzut băieţelul zăcând acolo. Plângea şi l-a consolat. Ştiam că singurul mod în care îl puteam ajuta până la sosirea medicilor era să nu-l atingem", a declarat o femeie pentru canalul NTV.

Tatăl copilului a spus că el şi soţia lui au plecat din locuinţă după ce bunica băieţelului a sunat că fusese înşelată de nişte escroci şi că avea imediat nevoie de ajutor.

Părinţii băieţelului au ieşit rapid din casă, lăsându-l pe micuţ singur.

Ulterior, băieţelul le-ar fi spus părinţilor că i s-a făcut frică, aşa că a adus un scaun lângă fereastră ca să-şi vadă părinţii în momentul în care ies din bloc. Acela a fost momentul în care şi-a pierdut echilibrul şi a căzut.

În urmă cu patru luni, un copil în vârstă de 15 luni a căzut de la etajul 11 al unui bloc din Minneapolis, SUA, şi a supravieţuit.

"Dacă eu sau tu am fi căzut de la acea înălţime cu siguranţă am fi murit. Copiii sunt însă mai flexibili", a declarat medicul Tina Slusher de la Centrul medical Hennepin.

×