x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe SUA, împușcături în Texas în ajunul Zilei Independenței: 3 morți și 8 răniți

SUA, împușcături în Texas în ajunul Zilei Independenței: 3 morți și 8 răniți

de Redacția Jurnalul    |    04 Iul 2023   •   18:15
SUA, împușcături în Texas în ajunul Zilei Independenței: 3 morți și 8 răniți

Un alt masacru pătează cu sânge sărbătoarea Zilei Independenței. La Fort Worth, în Texas, cel puțin trei persoane au fost ucise într-o parcare, printre răniți numărându-se și un copil.

Schimbul de focuri de armă a izbucnit luni, cu puțin înainte de miezul nopții, în Fort Worth, Texas, și s-a soldat cu cel puțin trei morți și alți opt răniți, a anunțat poliția, potrivit CNN.

Zece dintre victime sunt adulți, iar printre răniți se numără și un copil.

Evenimentele au avut loc într-o parcare din zona Horne Street din Como, unde ofițerii au găsit mai multe persoane lovite de focuri de armă. Unii dintre răniți au fost duși la spitale locale cu vehicule private, în timp ce alții au fost transportați cu ambulanța, au precizat autoritățile. O victimă a fost declarată moartă la fața locului.

"Au fost împușcături. Se pare că mai multe victime au fost împușcate. trei dintre ele au fost transportate la Harris Southwest", a declarat căpitanul poliției, Shawn Murray. "Alte cinci persoane au fost transportate la John Peter Smith". Sergentul Jason Spencer, de la Poliția din Fort Worth, a declarat reporterilor că în parcare a existat o "adunare mare de oameni" cu puțin timp înainte de evenimente.

Este prea devreme pentru a spune dacă împușcăturile au legătură cu bandele, cu o dispută domestică sau cu altceva, a spus poliția.

Anul trecut, un bărbat înarmat a deschis focul la o paradă de 4 iulie în Highland Park, Illinois, omorând șapte persoane cu vârste cuprinse între 8 și 85 de ani și rănind alte zeci.

Focurile de armă din Fort Worth reprezintă unul dintre cele cel puțin 6 schimburi de focuri de armă în masă din primele trei zile ale lunii iulie și unul dintre cele cel puțin 341 de schimburi de focuri de armă în masă din țară în acest an, potrivit Gun Violence Archive.

Poliția investighează, de asemenea, un schimb de focuri de armă în masă în Philadelphia, despre care se crede că s-a soldat cu cinci morți și doi copii răniți luni seara. A fost arestat un suspect despre care se spune că avea o vestă antiglonț, o pușcă de tip AR-15 și un pistol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: texas impuscaturi morti