x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tinerii cu frizuri "ciudate", tunşi în dubele poliţiei

Tinerii cu frizuri "ciudate", tunşi în dubele poliţiei

14 Apr 2014   •   16:37
 Tinerii cu frizuri "ciudate", tunşi în dubele poliţiei

Poliţia marocană a desfăşurat o campanie inedită, ce a constat în tunderea tinerilor cu frizuri neobişnuite găsiţi pe străzile din Casablanca, oraş afectat de un val de delincvenţă, relatează agenţia EFE. Cu sprijinul jandarmeriei, poliţia a efectuat la sfârşitul săptămâni trecute razii prin mai multe cartiere ale metropolei marocane, în căutarea tinerilor cu tunsori suspecte.

Odată ce i-au prins şi i-au băgat în dube, poliţiştii înarmaţi cu maşini de tuns electrice le-au aranjat freza în aşa fel încât să le dea un aspect caraghios, care să-i oblige după eliberare să se radă complet în cap. Aceste tunsori marca poliţiştilor marocani au primit şi nume, cum ar fi 'farfurioara', 'Neymar', 'Uve', 'Thyson' sau 'Estica'.

Totuşi, presa locală nu pare să aprobe demersul şi susţine că o astfel de campanie ar fi trebuit să se desfăşoare doar cu acordul tinerilor sau al părinţilor acestora.

Poliţia nu a oferit nici o explicaţie celor pe care i-a reţinut şi i-a tuns prin dube, dar acţiunea ei face parte dintr-o campanie intens mediatizată în ultimele săptămâni pentru combaterea infracţionalităţii în Maroc, în special în oraşul Casablanca. (Agerpres)


 


 

×
Subiecte în articol: maroc frizuri politie duba