x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe TRAGEDIE în Vietnam: Zece persoane au murit, iar opt au fost rănite după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în Hanoi

TRAGEDIE în Vietnam: Zece persoane au murit, iar opt au fost rănite după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în Hanoi

07 Iul 2014   •   08:25
TRAGEDIE în Vietnam: Zece persoane au murit, iar opt au fost rănite după ce un elicopter militar s-a prăbuşit în Hanoi

Zece persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte opt au fost rănite în urma prăbuşirii unui elicopter militar, luni, într-o suburbie a capitalei vietnameze Hanoi, în timpul unui antrenament, relatează agenţiile de presă AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Un elicopter MI-171 de fabricaţie rusă s-a prăbuşit în districtul Thach That, în partea de vest a oraşului, a precizat pentru France Presse un responsabil militar, sub rezerva anonimatului.

Potrivit Reuters, accidentul s-a produs într-o zonă rezidenţială, la 30 vest de centrul oraşului Hanoi.

'Au fost mai multe persoane la bord. Vom examina locul căderii şi cauzele producerii accidentului', a declarat oficialul citat, fără să ofere un bilanţ al acestei catastrofe survenite în cursul unui antrenament de formare a paraşutiştilor.

Media oficiale consemnează bilanţuri contradictorii. Astfel, cotidianul Tuoi Tre indică cel puţin opt răniţi, în timp ce postul de televiziune VTC relevă mai mult de 10 morţi şi şase răniţi.

În 2008, cinci piloţi militari vietnamezi şi-au pierdut viaţa în urma prăbuşirii unui avion de fabricaţie rusă la o periferie a capitalei Hanoi, de asemenea, în timpul unui zbor de antrenament.

×
Subiecte în articol: Vietnam elicopter prabusit hanoi