x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Tragedie pe terenul de fotbal: Un arbitru a fost lovit de jucători până a murit! (VIDEO)

Tragedie pe terenul de fotbal: Un arbitru a fost lovit de jucători până a murit! (VIDEO)

04 Dec 2012   •   13:39
Tragedie pe terenul de fotbal: Un arbitru a fost lovit de jucători până a murit! (VIDEO)
Sursa foto: image.dnevnik.hr

Arbitrul asistent Richard Nieuwenhuizen a murit după ce mai mulţi jucători l-au bătut cu pumnii şi picioarele, la finalul unui meci de fotbal din Olanda, scrie The Telegraph. Vinovații sunt niște adolescenți de 15-16 ani, legitimaţi la clubul Nieuwe Sloten, din Amsterdam. Se pare că acestora nu le-a convenit o decizie dată de Nieuwenhuizen şi au început să-l lovească, sub  ochii fiului său care se afla şi el pe teren.

Nieuw Sloten a precizat într-un comunicat că i-a suspendat pe cei trei juniori şi a retras echipa din competiţie. Ambele cluburi au anulat toate antrenamentele programate luni.

Ministrul Sportului din Olanda, Edith Schippers, a declarat că este "absolut îngrozitor că aşa ceva se poate întâmpla pe un teren de sport din Olanda".

Moartea lui Nieuwenhuizen vine la aproximativ un an după ce un fotbalist amator din Olanda a lovit cu sălbăticie un fan de 77 de ani, la sfârşitul unui meci, provocându-i o ruptură de splină. Suporterul a murit după o lună din cauza rănilor. Jucătorul, identificat de justiţie drept Silvester M., a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare.

×