x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Transformare FABULOASĂ! Ce s-a întâmplat cu o femeie după ce, timp de o lună, a băut trei litri de apă zilnic (VIDEO)

Transformare FABULOASĂ! Ce s-a întâmplat cu o femeie după ce, timp de o lună, a băut trei litri de apă zilnic (VIDEO)

15 Dec 2014   •   10:12
Transformare FABULOASĂ! Ce s-a întâmplat cu o femeie după ce, timp de o lună, a băut trei litri de apă zilnic (VIDEO)

Britanica Sarah Smith, de 42 de ani, s-a consultat cu un neurolog şi cu un nutriţionist pentru a-i o scăpa de durerile de cap. În urma discuţiilor, femeia a luat decizia de a se supune unui experiment. Timp de o lună, femeia a băut trei litri de apă zilnic, scrie The Mirror. Rezultatul? Sarah a ajuns să arate cu zece ani mai tânără şi are o sănătate mult mai bună!

După prima săptămână, Sarah a spus că se simte mai dinamică, reducându-se senzația de moleșeală. În a doua săptămână, femeia a pierdut un kilogram și durerile de cap au început să dispară. În cea de-a a treia săptămână, metamorfoza a devenit vizibilă la nivelul pielii, care a devenit mai fermă.

"Mă simt mai în formă, mai sănătoasă, iar soțul și prietenii mei spun că arăt cu zece ani mai tânără. Fiecare funcţie a corpului nostru depinde de apă. Îndepărtează toxinele şi transportă nutrienţii către celule. Apa insuficientă înseamnă că toate aceste funcţii sunt compromise. Aşa că am decis să văd cum mă voi simţi dacă beau câte trei litri de apă pe zi, timp de 28 de zile. Rezultatul a fost spectaculos...", a declarat Sarah.

Însă nu toată lumea este convinsă de aceste beneficii.

"Nu există date convingătoare care să susţină teoria potrivit căreia mai mult de opt pahare cu apă pe zi ar îmbunătăţi textura şi tonusul pielii", a afirmat dermatologul Joshua Zeichner.


×