x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump i-a răspuns lui De Niro: "Trezeşte-te, bătutule în cap!"

Trump i-a răspuns lui De Niro: "Trezeşte-te, bătutule în cap!"

13 Iun 2018   •   11:01
Trump i-a răspuns lui De Niro: "Trezeşte-te, bătutule în cap!"
Sursa foto: D. Myles Cullen

Robert De Niro "are un coeficient de inteligenţă (IQ) foarte scăzut" şi "nu îşi dă seama" că economia americană este la apogeu, a scris Donald Trump pe Twitter, răspunzându-i astfel celebrului actor american care l-a insultat la o gală desfasurata duminică seară.

 

Cu prilejul ceremoniei de decernare a premiilor Tony, supranumite "Oscarurile de pe Broadway", Robert De Niro, protagonistul filmului "Taxi Driver" şi actorul fetiş al regizorului Martin Scorsese, a fost aplaudat şi ovaţionat în picioare de spectatorii prezenţi la eveniment după ce l-a insultat de două ori pe Trump, folosind un termen vulgar. Expresia a fost cenzurată de postul de televiziune CBS.

A doua zi, aflat la Toronto, De Niro, în vârstă de 74 de ani, un critic virulent al preşedintelui Trump, spunând la un moment dat că doreşte să îi tragă "un pumn în faţă", a cerut scuze naţiunii canadiene "pentru comportamentul idiot" al liderului de la Casa Albă în timpul summitului G7.

Marţi, atunci când se întorcea de la Singapore, unde s-a întâlnit cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, Trump i-a răspuns lui De Niro printr-o aluzie la rolul pugilistului newyorkez din filmul "Raging Bull" (1980), interpretat de actorul american.

"Robert De Niro, un individ cu un IQ foarte scăzut, a primit prea mulţi pumni în cap din partea unor boxeri adevăraţi. L-am văzut aseară şi cred că el este cu adevărat groggy. Bănuiesc că nu îşi dă seama că economia merge mai bine ca oricând, cu o rată a angajărilor la cel mai înalt nivel şi cu multe companii care revin în ţara noastră. Trezeşte-te, bătutule în cap!", a scris Trump în mesajul postat pe Twitter. AGERPRES

×