x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trupul unui marinar, descoperit în stomacul unui rechin

Trupul unui marinar, descoperit în stomacul unui rechin

16 Sep 2010   •   00:00
Trupul unui marinar, descoperit în stomacul unui rechin

Trupul unui marinar dat dispărut în apele din apropiere de Jaws Beach, în Bahamas, o insulă în jurul căreia a fost filmat unul dintre filmele seriei "Jaws" (Fălci), a fost găsit în stomacul unui rechin tigru. Deocamdată nu se ştie dacă marinarul era în viaţă sau nu în momentul în care a fost mâncat de rechin.



Poliţia din Bahamas l-a identificat pe marinarul de 43 de ani cu ajutorul amprentelor, identificare ce urmează să fie confirmată şi în urma unei analize ADN, scrie The Telegraph, citat de Agerpres. Deocamdată nu se ştie dacă marinarul era în viaţă sau nu în momentul în care a fost mâncat de rechin. Acesta a dispărut în timpul unei ieşiri la pescuit pe un vas de agrement alături de nişte prieteni, la 29 august, în apele în care a fost filmată pelicula 'Jaws: The Revenge'.

Grupul din care făcea parte şi persoana dispărută, identificată doar drept 'Domnul Newton', a anunţat prin radio probleme la motor. Echipele de salvare au găsit pe vas trei persoane care au povestit că Newton şi încă un prieten au sărit în apă, încercând să ajungă înot la ţărm pentru a aduce ajutoare. Autorităţile au declanşat căutările, dar nici unul dintre cei doi nu a fost găsit.

La 4 septembrie un bancher aflat în vacanţă a prins un rechin tigru de 3,6 metri lungime, iar în timp ce îl trăgea în ambarcaţiune, a văzut un picior de om în gura peştelui. După ce s-a deschis stomacul rechinului au descoperit piciorul drept, ambele braţe şi bustul decapitat al unui om. După amprentare poliţia a stabilit că rămăşiţele îi aparţin lui Newton, marinar pe un cargou şi proprietar al unui mic restaurant pe insulă.

×
Subiecte în articol: externe