x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Viața bate filmul! Turist, cu cadavru sub pat

Viața bate filmul! Turist, cu cadavru sub pat

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   22:30
Viața bate filmul! Turist, cu cadavru sub pat
Sursa foto: Hepta

Un turist dintr-un hotel tibetan a simțit în camera sa de hotel un miros urât și a cerut să fie mutat. După două zile a aflat că sub patul ui era un cadavru. De atunci, spune turistul, are probleme cu somnul.

Turistul a petrecut o jumătate de zi în cameră întrebându-se de unde venea mirosul și inițial a suspectat fie brutăria de la parter, fie propriile-i picioare, scrie CNN.

Turistul - identificat doar ca Zhang - se cazase la hotelul din Lhasa, despre care se spune că este popular în rândul influencerilor, pe 20 aprilie, potrivit rapoartelor din presa chineză afiliată statului. Abia două zile mai târziu - după ce a schimbat camera - a aflat sursa mirosului, când a fost chemat înapoi în camera inițială de către poliție.

"I-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-au spus că a murit cineva. Așa că i-am întrebat unde", a declarat el pentru Shangyou News: "Mi-au spus că sub patul meu".

Polițiștii i-au spus că au deschis o anchetă pentru crimă, dar că el nu era suspect, deoarece cadavrul zăcea acolo de câteva zile înainte de sosirea sa.

Cazul a fost mediatizat pe scară largă în întreaga China, multe instituții de presă afiliate statului publicând imagini video cu arestarea ulterioară a suspectului într-un tren cu destinația Lanzhou, un oraș aflat la aproximativ 2.000 de kilometri de Tibet.

Povestind experiența sa pentru Shangyou News, Zhang a declarat că a părăsit Tibetul imediat ce a ajutat poliția în anchetă.

Dar a spus că încă se resimțea din cauza șocului și că de atunci se luptă să doarmă.

"Stăteam treaz până la 2 sau 3 dimineața în fiecare dimineață și cea mai mică mișcare mă trezea", a spus el. "M-a lăsat într-o stare mentală proastă".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cadavru sub pat turist