x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Turiştii bogaţi de pe vasul Concordia au oferit bani echipajului pentru a fi evacuaţi primii

Turiştii bogaţi de pe vasul Concordia au oferit bani echipajului pentru a fi evacuaţi primii

de Mediafax    |    26 Ian 2012   •   14:46
Turiştii bogaţi de pe vasul Concordia au oferit bani echipajului pentru a fi evacuaţi primii

Pasagerii rusi bogati aflati la bordul vasului Costa Concordia le-au oferit sume mari membrilor echipajului pentru a avea prioritate la urcarea in barcile de salvare, informeaza ziarul The Daily Mail, in editia electronica.

Anchetatorii italieni incearca sa obtina declaratii ale martorilor care au observat cum turistii est-europeni bogati au fost favorizati in timp ce restul pasagerilor au fost lasati sa se descurce pe cont propriu in noaptea naufragiului.

Franca Anichini, un locuitor de pe Insula Giglio, a declarat ca primii pasageri care au ajuns la tarm nu au fost femei ranite si copii, ci barbati si femei bogati care vorbeau limba rusa.

Anchetatorii suspecteaza ca membrii echipajului au fost mituiti de pasagerii bogati pentru a urca primi in barcile de salvare, scena fiind comparata cu cea de pe vasul Titanic, scufundat in Oceanul Atlantic acum 100 de ani.

Bilantul naufragiului vasului de croaziera Costa Concordia a ajuns la 16 morti, dar echipele de interventie cauta in continuare corpurile persoanelor date disparute.

×