x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un Airbus A380, cu peste 400 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă la Baku, după ce aeronava s-a depresurizat

Un Airbus A380, cu peste 400 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă la Baku, după ce aeronava s-a depresurizat

06 Ian 2014   •   08:59
Un Airbus A380, cu peste 400 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă la Baku, după ce aeronava s-a depresurizat

O aeronavă Airbus A380, aparținând Singapore Airlines (SIA), care făcea legătura între Londra și Singapore, a efectuat o aterizare de urgență luni pe aeroportul din Baku -capitala Azerbaidjanului - din cauza depresurizării, a anunțat compania, citată de AFP.

"Măștile de oxigen au fost utilizate și aparatul a aterizat fără probleme pe aeroportul din Baku la ora locală 01:03 (duminică 21h03 GMT), a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al SIA.

Cei 467 de pasageri și 27 de membri ai echipajului nu au avut de suferit în urma acestui incident, a adăugat el, fără a fi în măsură să precizeze cauzele depresurizării intervenite la bordul avionului.

Într-un mesaj postat pe Facebook, un pasager de la bordul A380, Matthew G.Johnson, a relatat că a auzit "un zgomot puternic de aer provenind de la ușa situată cinci rânduri mai departe", cu puțin timp după decolarea din Londra.

×