x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un american arestat pentru furt de bere s-a trezit cu alte trei capete de acuzare după ce le-a făcut farse poliţiştilor la secţie

Un american arestat pentru furt de bere s-a trezit cu alte trei capete de acuzare după ce le-a făcut farse poliţiştilor la secţie

17 Iul 2014   •   20:59
Un american arestat pentru furt de bere s-a trezit cu alte trei capete de acuzare după ce le-a făcut farse poliţiştilor la secţie

Un american din statul Kentucky a fost arestat pentru că a furat bere dintr-un magazin, doar pentru a-şi agrava apoi situaţia printr-o farsă făcută poliţistului care l-a arestat.

Michael Harp, de 29 de ani, a fost reţinut marţi seară, după ce a furat bere în valoare de 36 de dolari dintr-un magazin din oraşul Corbin.

Harp nu era la primul incident de acest fel, el şi prietenii săi având numeroase incidente cu poliţia din cauza furtului de alcool şi a beţiilor în public.

Odată ajuns la secţia de poliţie, Harp a cerut permisiunea de a-şi suna familia de pe telefonul mobil.

În schimb, după ce a primit voie să folosească telefonul, Harp a sunat la o pizzerie, comandând cinci pizze pe numele căpitanului Coy Wilson, ofiţerul care îl arestase.

Poliţiştii nu au gustat gluma, când s-au trezit cu cutiile de pizza la secţie, extinzând acuzaţiile în cazul lui Harp şi pentru furt prin înşelăciune, furt de identitate şi prezentare frauduloasă în calitate de poliţist.

Michael Harp s-a arătat vexat de noile acuzaţii, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune WKYT-TV.

"E farsa clasică cu pizza. O fac şi şcolarii", s-a apărat acesta.

×
Subiecte în articol: farsa pizza politia americana