x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fost consultant de la Pentagon şochează: Al 34-lea preşedinte al SUA s-a întâlnit de trei ori cu extratereştrii! (VIDEO)

Un fost consultant de la Pentagon şochează: Al 34-lea preşedinte al SUA s-a întâlnit de trei ori cu extratereştrii! (VIDEO)

16 Feb 2012   •   06:09
Un fost consultant de la Pentagon şochează: Al 34-lea preşedinte al SUA s-a întâlnit de trei ori cu extratereştrii! (VIDEO)

Timothy Good, un fost consultant de la Pentagon, a declarat ca presedintele Dwight Eisenhower s-a intalnit de trei ori cu reprezentantii unei civilizatii superioare. Intalnirile au avut loc in 1954, la baza aeriana Holloman din statul new Mexico, si au fost intermediate de FBI prin telepatie.

Potrivit lui Timothy Good, unul dintre cei mai cunoscuti experti preocupati de existenta vietii extraterestre, au existat martori ai intalnirilor care au facut chiar si schite pentru a-si sustine declaratiile, scrie Daily Mail. Din ele reiese ca extraterestrii cu care a dialogat presedintele SUA erau umanoizi de culoare albastru-cenusiu, cu ochii departati si nas foarte proeminent.

Seria declaratiilor socante nu se opreste aici. Good afirma ca toti liderii lumii si nu numai au avut contacte cu fiinte superioare. "Extraterestrii au avut contacte formale si informale cu mii de oameni din toata lume si din toate categoriile. Stim faptul ca 90 la suta dintre relatarile legate de nave extraterestre pot fi explicate in termeni conventionali. Cu toate acestea, milioane de oameni din intrega lume chiar au vazut OZN-uri", spune Good.

Potrivit unor documente clasificate facute publice de Ministerul Apararii in 2010, Winston Churchill ar fi ordonat ca un raport ce viza aparitia unui obiect neidentificat sa fie secretizat. OZN-ul ar fi fost vazut pe coasta de est a Marii Britanii, undeva spre finalul celui de-al doilea razboi mondial.

Unele voci spun chiar ca Churchill si Eisenhower au avut discutii despre cum sa actioneze in cazul acestor aparitii extraterestre.

Despre Eisenhower, presedinte al Statelor Unite in perioada 1953-1961, este cunoscut faptul ca avea convingerea ca exista viata si pe alte planete.


×