x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un site american de licitaţii vinde ochelarii pe care îi purta Paul Walker în momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa (VIDEO)

Un site american de licitaţii vinde ochelarii pe care îi purta Paul Walker în momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa (VIDEO)

14 Mar 2014   •   16:16
Un site american de licitaţii vinde ochelarii pe care îi purta Paul Walker în momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa (VIDEO)

Un site american de licitaţii propune spre vânzare obiecte legate de moartea lui Paul Walker, printre care ochelarii pe care îi purta actorul în momentul accidentului de maşină în care şi-a pierdut viaţa, anunță 20minutes.fr, citat de Agerpres.

'Un site de vânzare la licitaţie le propune oamenilor obiecte pe care ei vor să le achiziţioneze, iar rolul nostru nu este de a judeca moralitatea acestui tip de vânzare', au scris fondatorii site-ului BidAMI, după ce numeroşi fani ai actorului s-au arătat indignaţi de acţiunea lor.

În afară de ochelarii menţionaţi, site-ul scoate la vânzare extinctorul cu care s-a încercat, fără succes, stingerea incendiului care i-a fost fatal actorului şi prietenului său, şoferul maşinii.

Succesul primelor licitaţii i-a făcut pe organizatori să propună spre vânzare bucăţi de bitum carbonizat care se aflau sub maşina în flăcări, precum şi câteva bucăţi din carcasa maşinii.

Confruntat cu polemica declanşată, BidAMI a hotărât că sumele obţinute din licitaţie vor fi vărsate asociaţiei de binefacere 'Saving Mustangs', însă internauţii nu şi-au încetat vasta campanie critică. BidAMI propune în prezent un 'referendum' pe tema oportunităţii scoaterii acelor obiecte la licitaţie, încheie 20minutes.fr.

×