x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un supraviețuitor al atacului din Las Vegas a murit în atacul din California

Un supraviețuitor al atacului din Las Vegas a murit în atacul din California

09 Noi 2018   •   16:45
Un supraviețuitor al atacului din Las Vegas a murit în atacul din California
Sursa foto: Captură ecran

Un bărbat, care a supraviețuit atacului din Las Vegas de anul trecut, se află printre cei omorâți în atacul din California, care a avut loc miercuri, potrivit familiei, scrie BBC

Telemachus Orfanos, în vârstă de 27 de ani, a murit alături de alți 11 oameni, când un bărbat a deschis focul la barul Borderline Bar and Grill din Thousand Oaks. Acesta a reușit să scape de moarte anul trecut, când un bărbat a împușcat 58 de oameni în Las Vegas. 
Mai mulți supraviețuitori ai celui mai grav atac armat din istoria modernă a SUA, cel din Las Vegas, au afirmat că au fost prezenți la barul la care a avut loc atacul de miercuri. 
„Fiul meu a fost în Las Vegas cu o mulțime de prieteni și s-a întors acasă. Nu s-a întors acasă noaptea trecută”, a spus mama sa pentru ABC News. „Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau controlul armelor”, a mai adăugat aceasta. 
„Este ironic ca după ce a supraviețuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a mers să fie ucis în orașul său natal”, a spus tatăl său pentru Ventura County Star. 
Poliția a afirmat că suspectul din atacul de miercuri este David Long, în vârstă de 28 de ani, un veteran din Marina SUA, fiind suspendat pentru boli psihice. Acesta a fost în Afghanistan între noiembrie 2010 și iunie 2011, potrivit oficialilor, și a fost găsit decedat la locul crimei. 
 

×