x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un THREESOME recompensă pentru UCIGAȘII SOȚULUI EI!

Un THREESOME recompensă pentru UCIGAȘII SOȚULUI EI!

17 Noi 2014   •   18:43
Un THREESOME recompensă pentru UCIGAȘII SOȚULUI EI!
Sursa foto: Joana Grabowski

Soția unui bărbat cu handicap fizic s-a simțit atât de eliberată după ce soțul i-a fost omorât, încât i-a recompensat pe ucigașii acestuia cu o partidă de sex în trei.

Joana Grabowski, o poloneză în vârstă de 30 de ani, l-a întâlnit pe bărbatul ce urma să-i devină soț, prin intermediul unui grup afiliat Bisericii Catolice, care-i oferea ajutor social pentru a se întreține pe ea și pe cei cinci copii ai săi.

După ce l-a luat de bărbat, femeia a realizat că se simțea încorsetată de rigoarea căsniciei și că-și dorea să fie la fel de libertină că și înainte de acest eveniment. Resentimentele față de soțul său au crescut în momentul în care acesta i-a interzis să-l aducă în căminul conjugal pe cel mai recent amant al său.

A plănuit să-l suprime. Amantul, ajutat de unul dintre prietenii săi, s-au năspustit asupra bărbatului în scaun cu rotile, pe când acesta se afla într-un parc, și l-au strangulat cu o curea.

Fără niciun fel de procese de conștiință ucigașii s-au întors la domicilui victimei, unde, drept recompensă au făcut sex cu femeia pe care tocmai o făcuseră văduvă și al cărui soț zăcea mort pe aleile parcului.

Pentru premeditarea uciderii soțului său, femeia a fost condamnată la 25 de ani de închisoare, în timp ce criminalii mai așteaptă încă sentința. Cei cinci copii ai săi au fost internați într-o instituție de protecție a copilului.
 

×