x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe S-a trezit cu ursul în casă. Norocul stăpânei e că deţine cel mai FIOROS CÂINE de apărare

S-a trezit cu ursul în casă. Norocul stăpânei e că deţine cel mai FIOROS CÂINE de apărare

29 Iul 2013   •   13:37
S-a trezit cu ursul în casă. Norocul stăpânei e că deţine cel mai FIOROS CÂINE de apărare

Deborah Epstein, o americancă din oraşul Ringwood, New Jersey, a avut parte de o săptămână destul de proastă. Mai întâi a fost implicată într-un accident de maşină, apoi, în timp ce se odihnea la domiciliu s-a trezit cu un urs în casă.

Norocul ei, însă, a fost că fiara nu a apucat să facă stricăciuni şi nici să o atace pentru că a fost alungată de fiorosul ei câine de pază. Este vorba de un Yorkshire terrier pe nume Joe, care cântăreşte aproape 3 kilograme!

"De obicei latră ori de câte ori cineva intră în casă, însă de data aceasta părea mai furios ca de obicei", a povestit femeia pentru CBS.

Deborah Epstein spune că a coborât în bucătărie, fiind alertată de lătrături şi a văzut un urs de aproximativ 50 de kilograme, pe care micuţul Joe îl hărţuia. Eroarea ursului, se pare, a fost că încercase să mănânce din castronul Yorkshire terrierului.

"Ursul se îndrepta către castronul lui Joe. Nimeni nu se poate atinge de castronul lui cu mâncare. Apoi am văzut cum căţeluşul meu de trei kilograme a atacat ursul şi l-a gonit pe uşă", a povestit femeia.

Pădurile din jurul oraşului Ringwood, din New Jersey, sunt un loc în care există o populaţie destul de mare de urşi. Astfel de "vizite" sunt destul de frecvente.

Deborah Epstein spune că l-a luat pe Joe, care are acum 6 ani, de la un adăpost, unde urma să fie eutanasiat. "Mai întâi l-am salvat eu, acum m-a salvat el", a spus femeia. 


Joe

×
Subiecte în articol: caine urs yorkshire terrier