x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Urs pe străzile din Washington. S-a cățărat în copaci și s-a plimbat prin curțile oamenilor: O, Doamne, am văzut totul în D.C.

Urs pe străzile din Washington. S-a cățărat în copaci și s-a plimbat prin curțile oamenilor: O, Doamne, am văzut totul în D.C.

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2023   •   22:30
Urs pe străzile din Washington. S-a cățărat în copaci și s-a plimbat prin curțile oamenilor: O, Doamne, am văzut totul în D.C.
Sursa foto: Hepta

Ursul a fost văzut tolănindu-se într-un copac deasupra blocului 1300 al străzii Franklin, în zona Brookland și a moțăit timp de aproximativ trei ore înainte de a coborî, Animalul a fost tranchilizat și capturat de oamenii legii.

Un urs negru mare a traversat peluzele, s-a cățărat în copaci și a fugit de sub nasul autorităților înainte de a fi capturat, în nord-estul Washingtonului.

„O, Doamne, am văzut totul în D.C. Asta este”, a spus o femeie care locuia în zonă. 

Locuitorii au urmărit șocați cu binocluri iar trecătorii s-au oprit să facă poze.

Potrivit Washington Post, în mijlocul tuturor se afla Franklin, un urs cocoțat într-un copac în mijlocul orașului. Părea să-și petreacă ziua gustând frunze, neștiind ce haos provocase în cartierul rezidențial.

Animalul a fost transportat în Maryland.

Populația de urși negri din anumite părți ale Coastei de Est a fost considerată pe cale de dispariție cu câteva decenii în urmă, dar de atunci lucrurile s-au schimbat. Și, în timp ce numărul a crescut în părțile mai rurale din Maryland și Virginia, ei sunt ocazional observați în suburbii, mai ales în lunile de vară, pe măsură ce tinerii își caută propriul teritoriu sau ies din bârloguri după hrană.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Urs Washington

 

 

 

×
Subiecte în articol: urs negru washington