x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Valérie Trierweiler, partenera lui Hollande, a părăsit spitalul

Valérie Trierweiler, partenera lui Hollande, a părăsit spitalul

de Agerpres    |    18 Ian 2014   •   20:50
Valérie Trierweiler, partenera lui Hollande, a părăsit spitalul

Partenera preşedintelui francez François Hollande, Valérie Trierweiler, a părăsit sâmbătă după-amiază spitalul parizian în care a fost internată la 10 ianuarie, după dezvăluirile privind o relaţie amoroasă a şefului statului cu actriţa Julie Gayet, informează mediafax.ro.

Contactată de AFP, preşedinţia franceză a răspuns laconic prin "nu comentăm", în timp ce apropiaţii lui Valérie Trierweiler au rămas tăcuţi.

Mai multe publicaţii, între care săptămânalul Paris-Match la care lucrează aceasta, au anunţat sâmbătă că Trierweiler a părăsit spitalul Pitié Salpétrière la mijlocul după-amiezii pentru a merge la "la Lanterne", reşedinţa prezidenţială situată în apropiere de Versailles, pentru a se odihni.

Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, jurnalistă şi mama a trei copii, a fost spitalizată la 10 ianuarie după o depresie uşoară, potrivit anturajului său, provocată de publicare, de către revista Closer a unui dosar special intitulat "iubirea secretă a preşedintelui", în care se vorbea despre relaţia amoroasă a lui Hollande cu actriţa Julie Gayet.

Preşedintele care nu a dezminţit existenţa acestei relaţii, a mers să o viziteze pe partenera sa joi seara.

În cadrul unei conferinţe de presă, Hollande a refuzat să comenteze viaţa sa privată, limitându-se să evoce "momente dureroase" traversate în cuplu.

El a promis o clarificare în legătură cu situaţia Primei Doamne înaintea deplasării în Statele Unite, la 11 februarie.

×