x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Partenera preşedintelui Franţei a ieşit din spital. Mesajul său pe Twitter: "Mulţumesc din adâncul inimii (...)"

Partenera preşedintelui Franţei a ieşit din spital. Mesajul său pe Twitter: "Mulţumesc din adâncul inimii (...)"

19 Ian 2014   •   10:35
Partenera preşedintelui Franţei a ieşit din spital. Mesajul său pe Twitter: "Mulţumesc din adâncul inimii (...)"
Sursa foto: IAN LANGSDON/EPA

Partenera preşedintelui francez, Valerie Trierweiler, a părăsit sâmbătă spitalul în care a fost internată timp de mai bine de o săptămână după scandalul declanşat de dezvăluirile revistei Closer - scrie Paris Match. Trierweiler a suportat greu informaţiile despre relaţia lui Francois Hollande cu actriţa Julie Gayet.

Ştirea privind externarea primei doamne a Franţei a apărut întâi pe contul de Twitter al unei jurnaliste de la publicaţia Metro, apoi pe site-ul RTL. Cum Palatul Elysee nua făcut niciun comentariu, cabinetul primei doamne a confirmat informaţia, pentru AFP.

Conform Paris Match, Trierweiler se odihneşte acum la reşedinţa oficială La Lanterne, în Versailles .

"Mulţumesc din adâncul inimii tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere şi de însănătoşire grabnică via Twitter, SMS ori mail. Foarte emoţionată", a postat Valerie Trierweiler, pe Twitter.

Joi seară, preşedintele Hollande şi-a vizitat pentru prima dată partenera la spital, după internarea acesteia pe 10 ianuarie. Conform RTL, medicii îi recomandaseră preşedintelui să nu o viziteze mai devreme.

Duminică, Paris Match a descris astfel perioada petrecută Valerie Trierweiler: "Închisă într-o cameră din (spitalul) Salpetrier, înconjurată de paznici şi infirmiere, cu iPhone-ul său drept singură companie".

×