x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vedeta din "Spartacus", Andy Whitfield, a murit

Vedeta din "Spartacus", Andy Whitfield, a murit

12 Sep 2011   •   07:04
Vedeta din "Spartacus", Andy Whitfield, a murit

Actorul australian Andy Whitfield, cunoscut mai ales pentru rolul principal in serialul de succes 'Spartacus: Blood and Sand', a incetat din viata duminica la varsta de 39 de ani.

Andy Whitfield a murit la Sydney, in Australia, la 18 luni dupa ce a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin, a declarat managerul acestuia Sam Maydew pentru Associated Press..

"Intr-o frumoasa si insorita dimineata din Sydney, inconjurat de familia sa, in bratele sotiei sale iubitoare, tanarul nostru luptator Andy Whitfield a pierdut batalia pe care o purta de 18 luni cu cancerul', a afirmat intr-un comunicat sotia lui Whitfield, Vashti. "El a trecut mai departe linistit, inconjurat de dragoste. Le multumim tuturor fanilor, dragostea si sprijinul carora ne-au ajutat sa ajungem pana aici. Ne vom aminti de el ca de omul plin de inspiratie, curajos si bland, ca de sotul si tatal care a fost".

Whitfield a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul legendarului sclav si gladiator trac Spartacus - un personaj facut faimos de Kirk Douglas in filmul regizat in 1960 de Stanley Kubrick. Andy Whitfield a aparut in toate cele 13 episoade ale primului sezon difuzat in 2010 si se pregatea sa inceapa filmarile pentru cel de-al doilea cand a fost diagnosticat cu cancer.

×