x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Veste ALARMANTĂ de la Kremlin. Vladimir Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr antiatomic din Siberia

Veste ALARMANTĂ de la Kremlin. Vladimir Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr antiatomic din Siberia

01 Mar 2022   •   13:21
Veste ALARMANTĂ de la Kremlin. Vladimir Putin și-ar fi mutat familia într-un buncăr antiatomic din Siberia
Sursa foto: Hepta

Vladimir Putin și-ar fi mutat famila într-un buncăr subteran antiatomic din Siberia, conceput pentru a supraviețui unui război nuclear, spune politologul rus Valery Solovey.

El susține că Putin și-ar fi trimis familia într-un buncăr nuclear din Munții Altai. Șeful de la Kremlin și-ar fi ascuns, în ultimele zile, membrii familiei  familiei  într-un „oraș subteran” din Siberia, scrie dailymail.co.uk.

Buncărul de lux, de înaltă tehnologie, este situat în Munții Altai și a fost proiectat pentru protecție în caz de război nuclear, potrivit politologului Valery Solovey. 

Fost profesor la Institutul de Stat pentru Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), unde învață viitori diplomați și spioni de top, Solovey a susținut anterior că Vladimir Putin suferă de probleme medicale, ascunse publicului, și a luat parte la ritualuri șamanice secrete bizare alături de ministrul Apărării, Serghei Shoigu.

Politologul este controversat dar, săptămâna trecută, ar fi fost reținut și interogat de autoritățile ruse din cauza afirmațiilor despre starea fizică și psihică a șefului statului rus, făcute pe Telegram. Casa lui a fost percheziționată și i-a fost confiscată aparatura electronică. Ulterior a fost eliberat dar cazul nu este închis. 

 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin