x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Veste CUMPLITĂ referitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Veste CUMPLITĂ referitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher

24 Feb 2014   •   08:43
Veste CUMPLITĂ referitoare la starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Jurnalştii germani au făcut un anunţ înfiorător referitor la starea lui Michael Schumacher. Săptămânalul Focus susţine că medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de comă artificială în care se află septuplul campion mondial al Formulei 1.

Potrivit sursei citate, au apărut complicaţii care ar necesita menţinerea fostului pilot în comă, însă familia lui Schumacher şi echipa de medici de la Grenoble nu au reacţionat la această veste.

În ultima informare despre starea de sănătate a lui Schumacher, reprezentanta acestuia anunţă că procesul de trezire din comă continuă şi îşi exprimă încrederea în doctorii francezi.

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, la sfârşitul anului trecut, când germanul a căzut pe pârtie şi s-a lovit cu capul de o stânca. Transportat de urgenţă la spital, "Schumi" a intrat în comă şi nu şi-a mai revenit până în prezent.

Fostul pilot a suferit trei operaţii pe creier, medicii încercând să reducă presiunea intracraniană şi să elimine câteva hematoame.

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher accident