x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Aproape să fie HĂCUIT cu un CUŢIT IMENS în plină stradă, în miezul zilei!

VIDEO. Aproape să fie HĂCUIT cu un CUŢIT IMENS în plină stradă, în miezul zilei!

11 Sep 2014   •   21:11
VIDEO. Aproape să fie HĂCUIT cu un CUŢIT IMENS în plină stradă, în miezul zilei!

Clipul video redă atacul violent al unui individ înarmat cu o macetă asupra unui biciclist, care este nevoit să se apere împotriva asaltului chiar cu bicicleta sa.

Incidentul a fost filmat de un martor ocular, aflat într-un autobuz din apropiere, s-a petrecut în mijlocul zilei, pe o stradă extrem de aglomerată din Londra, numeroşi trecători fiind şocaţi de scena care s-a petrecut chiar în faţa ochilor lor.
"Am remarcat faptul că şoferul autobuzului în care mă aflam claxona insistent, dar nu puteam vedea ceea ce se întâmpla şi am presupus că e vorba doar un incident în trafic, generat de aglomeraţie. Apoi l-am văzut pe atacator, înarmat cu un cuţit imens cu care încerca să lovească un biciclist. Era foarte agresiv şi se vedea clar că avea capacitatea de a ucide. Biciclistul nu a ripostat atacului, s-a mărginit să se apere, parând loviturile de cuţit cu bicicleta sa. Totul s-a derulat extrem de rapid, oamenii din jur erau stupefiaţi, toţi ţipam după ajutor. Agresorul a părăsit lupta în momentul în care un alt bărbat a intervenit în luptă sărind în ajutorul biciclistului. Am încercat un sentiment de teamă piuternică chiar şi aşa în autobuz, oarecum protejat", a povestit martorul.

Citeşte şi:
VIDEO 18+ SEX chiar în staţia de METROU! Călătorii, înmărmuriţi


VIDEO ŞOCANT! Şi-au GĂTIT copilul NOU-NĂSCUT în oala cu APĂ FIARTĂ!

VIDEO. De unde a apărut? SATANA, în plină ERECŢIE, pe piedestal, lângă o gară!




×