x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Doi jurnalişti ruşi ai postului public de televiziune, ucişi de tirul de mortiere al armatei ucrainene

VIDEO. Doi jurnalişti ruşi ai postului public de televiziune, ucişi de tirul de mortiere al armatei ucrainene

17 Iun 2014   •   16:37
VIDEO. Doi jurnalişti ruşi ai postului public de televiziune, ucişi de tirul de mortiere al armatei ucrainene

Doi jurnalişti  al postului public rus de televiziune VGTRK, şi-au pierdut viaţa sub tirul unui baraj de mortieră executat de armata ucraineană la Lugansk, în estul ţării, anunţă Russia Today.

O echipă de trei jurnalişti ai postului public de televiziune rus a fost surprinsă în plin teatru de război, sub un tir de mortiere al armatei ucrainene, într-o zonă din apropierea localităţii Mirny, din apropierea Lugansk-ului, în estul ţării.

Unul dintre ziarişti a murit pe loc, iar un altul, rănit în explozie, pe masa de operaţie a spitalului din Lugansk, unde fusese transportat.

Înregistrarea video prezentată de Russia Today a fost filmată de către cel de-al treilea membru al echipei, operatorul video.

Conform martorilor oculari, grupul jurnaliştilor a ţinta mai multor obuze, incidentul petrecându-se imediat după ce maşina acestora oprise la un punct de control al miliţiilor separatiste, cei trei intenţionând să observe şi să filmeze schimbul de focuri.
×
Subiecte în articol: conflict armat ucraina