x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe VIDEO. Gaşca PENSIONARILOR ia la ŞUTURI un tânăr în autobuz!

VIDEO. Gaşca PENSIONARILOR ia la ŞUTURI un tânăr în autobuz!

11 Sep 2014   •   15:38
VIDEO. Gaşca PENSIONARILOR ia la ŞUTURI un tânăr în autobuz!

În orice mijloc de transport în comun din lumea asta sunt locuri rezervate pentru gravide, persoane în vârstă sau cu dizabilităţi. Nu peste tot călătorii consimt să subscrie acestei norme de civilizaţie, deseori fiind ocupate de către cei cărora nu le sunt destinate.

Într-un autobuz din China, un tânăr, cu căştile mp3 playerului pe urechi, refuză să se ridice de pe locul rezervat, la solicitarea răstită a unei persoane în vârstă care dorea să ocupe locul.

Enervat de faptul că tânărul i-a ignorat cererea, bătrânul îl loveşte. Apărându-se de loviturile care cădeau asupra sa, tânărul se ridică de pe scaunul ocupat abuziv şi se îndreaptă către coborâre, împins şi lovit de majoritatea persoanelor în vârstă care se aflau în autobuz.

Clipul video a devenit viral în China strângând numeroase comentarii, pro sau contra actului de violenţă. Cel mai savuros dintre ele, împotriva comportamentului bătrânilor, remarcă faptul că nu se înţelege de ce aceştia mai aveau nevoie să stea pe scaun, dacă au dovedit că au încă destulă putere să îl lovească pe tânăr.


×