x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe (VIDEO) PISICA de SMARALD. Felina cu BLANĂ VERDE, filmată în Bulgaria. Unii strigă abuz, alții cred că vine APOCALIPSA

(VIDEO) PISICA de SMARALD. Felina cu BLANĂ VERDE, filmată în Bulgaria. Unii strigă abuz, alții cred că vine APOCALIPSA

05 Dec 2014   •   16:11
(VIDEO) PISICA de SMARALD. Felina cu BLANĂ VERDE, filmată în Bulgaria. Unii strigă abuz, alții cred că vine APOCALIPSA

O felină misteroasă, cu blană de smarald, a fost văzută rătăcind pe străzile din stațiunii bulgărești Varna. Un fotograf amator a pus câteva fotografii pe internet, iar de aici a fost numai un pas până la isterie.

Citește și S-a născut un BEBELUȘ cu DOUĂ CAPETE. Părinții fuseseră AVERTIZAȚI FERM să nu facă copii NICIODATĂ

Majoritatea celor care și-au dat cu părerea au spus că felina verde a fost atacată, capturată și vopsită în curloarea neobișnuită de niște oameni fără suflet, brute fără căpătâi, care ar trebui să-și trăiască ce le-a mai rămas din mizerabila viață în pușcărie. Apoi au făcut un grup de Facebook, în ideea de a-i prinde pe făptași. Acolo scriau toți cei care aveau informații privind brutele care au chinuit pisica.

Citește și SCENĂ HALUCINANTĂ, LIVE, rar întâlnită într-o televiziune! ATENŢIE, imaginile vă pot afecta emoţional (VIDEO)

Alte persoane spun că, de fapt, este un semn divin că trebuie să ne pregatim pentru apocalipsă. "Pregătiți-vă, păcătoșilor, căci vine ceasul de apoi", scrie o persoană cu imaginea unei cruci la profil. "Atunci când totul se sfârșește vor apare tot felul de animale ciudate și vietăți nefirești, așa scrie în Biblie", spune persoana respectivă.

Citește și (VIDEO 18+) Adolescent EXECUTAT cu sânge rece pe un drum izolat din Brazilia. Scena ŞOCANTĂ, înregistrată cu telefonul mobil

Însă, un individ mai inteligent a fost suficient de curios să vadă unde se duce pisica. Acesta a fotografiat locul unde felina se retrage să doarmă. Surpriză, nu era nici o brută care o scufunda în vopsea verde, dar nici vreun arhanghel. Mâța își făcea veacul între cutiile de vopsea ale unei fabrici părăsite. Evident, în timp, blana i-a fost acoperită în totalitate de vopsea.

Citește și (VIDEO BESTIAL) Fetiţă ABUZATĂ şi FĂCUTĂ DE RÂS în faţa clasei de PROFESOR. Reacţia micuţei, DEMENŢIALĂ!



×