x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Vladimir Putin consideră tandemul cu Dmitri Medvedev "un instrument util" pentru guvernarea Rusiei

Vladimir Putin consideră tandemul cu Dmitri Medvedev "un instrument util" pentru guvernarea Rusiei

de Mediafax    |    02 Aug 2011   •   09:54

Premierul rus, Vladimir Putin, a afirmat, luni, ca tandemul sau cu presedintele Dmitri Medvedev s-a dovedit un instrument util pentru guvernarea statului rus, informeaza RIA Novosti, in pagina electronica.

"Faimosul tandem despre care se vorbeste adesea a devenit cu adevarat un instrument eficient", a spus Putin, care a vizitat o tabara pentru tineri din apropierea lacului Seliger, in regiunea rusa Tver.

"Il stiu de multa vreme pe Medvedev. Lucram mult impreuna si avem o viziune de principiu comuna in legatura cu evolutia tarii si cu afacerile internationale. Totusi, suntem diferiti si putem avea divergente de opinii", a adaugat el. "Insa ne-am creat un stil de lucru care ne permite sa ne intelegem si sa luam decizii echilibrate", a spus Putin.

Vladimir Putin a evitat insa sa dea un raspuns clar in legatura cu eventuala sa candidatura la alegerile prezidentiale din 2012. "In privinta viitorului, acesta nu este prea indepartat. Vom discuta in curand si despre proiectele noastre", a adaugat el.

×