x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Voce de aur: Un boschetar alcoolic şi drogat a ajuns vedetă internaţională

Voce de aur: Un boschetar alcoolic şi drogat a ajuns vedetă internaţională

07 Ian 2011   •   11:57
Voce de aur: Un boschetar alcoolic şi drogat a ajuns vedetă internaţională
Sursa foto: /Reuters
145403-.jpgVIDEO - Ted Williams, din America, a devenit vedetă peste noapte, ajungând pe prima pagina a ziarelor şi invitat în mai toate emisiunile TV. Fost prezentator de radio, ajuns homeless, Williams este vânat de cele mai importante posturi de televiziune pentru vocea sa inconfundabilă.

Williams a fost înregistrat pe-o margine de drum din Ohio de un cameraman care l-a pus să-şi merite dolarul. Îşi ţinea cartonul pe care scrisese că vrea să muncească în radio şi, voios ca un jingle, a început să vorbească. Nu mult, căci nu îndrăznea să pună răbdarea cameramanului la încercare, atât cât să prindă şi el puţină reclamă.

Cele 90 de secunde înregistrate au ajuns la ziarul local şi de aici în toată America, scrie realitatea.net, care citează dailymail.co.uk. "Am darul vocii de la Dumnezeu. Sunt un fost prezentator de radio care a trecut prin multe şi a ajuns jos. Vă rog! Orice ajutor va fi apreciat cu recunoştinţă. Vă mulţumesc şi Dumnezeu să vă binecuvânteze. Sărbători fericite", îşi scrisese Ted Williams pe cartonul pe care-l ţinea la piept.



Williams, care s-a născut în Brooklyn, New York, fusese la un moment dat prezentator de radio. Asta vrusese dintotdeauna să fie. Sau actor. "Radio-ul e teatrul minţii. Am fost la şcoală pentru asta. Dar apoi au venit alcoolul şi drogurile şi alte câteva chestii care au devenit parte din viaţa mea. Dar de doi ani sunt curat şi încerc din greu să revin în branşă, sper din toată inima că unul din posturile astea de radio sau televiziune vor spune . Iubesc radioul", a spus Ted în faţa camerei de luat vederi. Trăia încă la un adăpost pentru oameni nevoiaşi din Columbus când ofertele au început să curgă.

"Şeful meu mi-a zis: Dacă nu reuşeşti să-l faci să lucreze pentru noi, tu o să fii cel care nu mai lucrează pentru noi", povesteşte directorul de postproducţie al filmelor Ligii Naţionale de Fotbal.

Echipa Cleveland Cavaliers i-a propus postul de crainic al stadionului. Şi MTV i-a făcut o ofertă, iar la CBS a apărut deja. I-a fost acordat şi locul 12 din Top 25 al celor mai mari voci de crainic sportiv din toate timpurile, iar un agent din Los Angeles, care se ocupă de aşa zise voci de fundal, spune că, dacă ştie să aleagă bine între atâtea oferte, ajunge sigur milionar.

×
Subiecte în articol: ted williams