x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   21:45
Prințesa de Wales prezintă scuze pentru că a editat fotografia de Ziua Mamei
Sursa foto: Hepta

Catherine, prințesa de Wales, a prezentat scuze pentru „orice confuzie” legată de fotografia oficială editată care a stârnit controverse după ce mai multe agenții de presă internaționale au retras imaginea, îngrijorate că aceasta ar fi fost manipulată, relatează CNN.

Fotografia, publicată duminică pentru a marca Ziua Mamei în Marea Britanie, a fost prima imagine oficială a lui Kate de când a suferit operația abdominală din ianuarie.

La câteva ore după ce a fost publicată de Palatul Kensington, patru agenții foto importante au emis „avize de retragere”, exprimându-și îngrijorarea că a fost editată.

Catherine a scris, luni, pe X: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Am vrut să-mi exprim scuzele pentru orice confuzie pe care a provocat-o fotografia de familie pe care am împărtășit-o ieri (duminică - n.r.)”.

Patru agenții foto au retras fotografia prințesei de Wales, din cauza îngrijorărilor că a fost „manipulată”. Imaginea o arăta pe Kate alături de cei trei copii. Imaginea, realizată de prințul William și difuzată de Palatul Kensington cu ocazia Zilei Mamei, o înfățișa pe Catherine alături de cei trei copii ai cuplului. Associated Press, AFP Reuters și Getty Images au retras fotografia.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: wales printesa fotografie