x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Whitney Houston: ceremonia religioasă, live

Whitney Houston: ceremonia religioasă, live

de Sebastian S. Eduard    |    16 Feb 2012   •   21:00
Whitney Houston: ceremonia religioasă, live

Ceremonia religioasa organizata in biserica din orasul american Newark, unde vor avea loc, sambata, funeraliile cantaretei Whitney Houston, va fi difuzata in direct pe posturile de televiziune si internet, a anuntat, miercuri seara, presa americana, citata de AFP.

'O persoana (cu o camera de filmat) a fost autorizata in biserica si ea va difuza ceremonia in direct' catre posturile de televiziune si pe internet, a declarat Carolyn Whigham, proprietara firmei de pompe funebre Whigham Funeral Home, care organizeaza funeraliile private ale cantaretei americane. Carolyn Whigham a mai spus ca multe ecrane uriase vor fi instalate in apropiere de biserica baptista New Hope, care poate primi circa 1.500 de persoane, pentru ca mult mai multi oameni sa poata sa urmareasca ceremonia.

Ceremonia, prevazuta pentru ora locala 12:00 (17:00 GMT, 19:00 ora Romaniei), nu este intr-adevar destinata publicului larg, in biserica urmand sa intre doar invitati alesi pe spranceana. Biserica baptista New Hope este locul unde Whitney Houston, calcand pe urmele mamei sale, cantareata de gospel si R&B, a inceput sa cante solo, in corul gospel, la varsta de 11 ani.

Whitney Houston, care a murit la varsta de 48 de ani, va fi apoi inmormantata in apropiere de tatal ei, in cimitirul Fairview din Westfield, aflat la o distanta de circa 15 kilometri de biserica, afirma site-ul TMZ.com, care citeaza ca sursa certificatul de deces al artistei.

Sicriul cu trupul cantaretei, descoperita moarta sambata, in cada din camera ei de hotel din Los Angeles, a fost depus inca din noaptea de luni spre marti in capela Whigham Funeral Home, dupa ce a fost adus din California cu un avion privat.
Autoritatile americane nu au anuntat deocamdata cauza mortii. Medicii legisti din Los Angeles au efectuat, duminica, o autopsie si au anuntat ca o serie de teste toxicolo­gice sunt in desfasurare, pentru a determina cu exactitate cauzele mortii artistei.

Rezultatele acestor analize vor fi cunoscute peste sase sau chiar opt saptamani, au anuntat reprezentantii Institutului medico-legal din Los Angeles.

Emisiune dedicata artistei, la MTV
'Official Top 20 Whitney Houston', o emisiune cu informatii mai putin cunoscute despre cele mai de succes piese ale regretatei artiste, va fi difuzata sambata si duminica la MTV, informeaza televiziunea. 'Official Top 20 Whitney Houston' va aduce fanilor artistei, dar si tuturor telespectatorilor MTV un top cu cele vandute si de succes single-uri din UK Chart, ale caror videoclipuri pot fi vazute la MTV sambata si duminica, de la orele 13:00 si 20:00.

'Official Top 20 Whitney Houston' va contine si informatii despre fiecare piesa in parte, incepand cu locul 20, pe care se afla hitul din anul 2000 'I Learn From the Best'. Urmeaza 'Exhale Shoop Shoop', extras de pe coloana sonora a filmului 'Unde ne sunt barbatii?/Waiting to Exhale', care a castigat un premiu Grammy pentru cea mai buna piesa R&B si a intrat in US Billboard Hot 100 pe prima pozitie. Dintre cele 20 de piese prezentate la MTV in acest weekend fac parte si 'I’m Your Baby Tonight', 'I’m Every Women', 'So Emotional', 'I Have Nothing', 'My Love Is Your love', dar si 'Could I Have This Kiss Fore­ver', in duet cu Enrique Iglesias.

×