x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Winston Churchill, în Top 10

Winston Churchill, în Top 10

de Sînziana Stancu    |    04 Oct 2010   •   00:00

Fostul premier britanic a atins performanţa de a fi şi primul premier care intră într-un Top 10, cu albumul de muzică pop "Reach for the Skies".



Performanţa inedită a lui Churchill este şi dublă, el realizând-o chiar după moarte. Ajutorul l-a primit însă de la orchestra forţelor aeriene britanice, Central Band of the Royal Air Force (RAF), care a înregistrat un album ce conţine fragmente din discursurile celebrului premier, mixate pe muzică pop, scrie BBC online.

Albumul lui Churchill s-a clasat pe locul al patrulea în clasamentul muzical şi a fost lansat cu ocazia celei de-a 70-a aniversare a Bătăliei pentru Anglia, care a opus forţele aeriene germane şi cele britanice, în 1940.

"Este minunat ca pe lunga listă a starurilor prezente în Official Chart, în care se află deja Elvis Presley, Madonna, Cliff Richard şi The Beatles, să îl avem de acum înainte şi pe Winston Churchill", a declarat Martin Talbot, directorul Official Charts Company. Primul loc în topul britanic a fost câştigat de albumul "Science&Faith", al grupului Script.

×
Subiecte în articol: externe